Onze mensen zijn stuk voor stuk vakmensen met een groen hart. Wij leggen het park aan, we houden wegen begaanbaar, we regelen specialistische grondzaken en we reinigen de spoorballast zodat de tram op tijd kan rijden.

Daarom AH Vrij

Als specialist in groen, grond en infra werken we voor verschillende opdrachtgevers in diverse omgevingen. Dat houdt je werk afwisselend. En omdat we innovaties niet uit de weg gaan, blijft je werk uitdagend.

  • Familiebedrijf met circa 100 vaste medewerkers
  • Uitgebreid en modern wagenpark
  • Veel ruimte voor ontwikkeling

Werken bij AH Vrij is leuk. Onderling hangt er een informele, nuchtere sfeer wat zorgt voor de nodige humor. AH Vrij heeft de charme van een klein familiebedrijf en de voordelen van een groot commercieel bedrijf. Win-win. Naast de platte organisatiestructuur biedt AH Vrij een goed salaris.

Goed gereedschap zorgt dat wij ons werk kunnen doen. Elke shovel, truck of bosmaaier draagt bij aan de betere leefomgeving. Als het juiste materieel voor de klus niet bestaat, ontwikkelen we die zelf. Onze liefde voor de machine zit diep.

Maar zelfs het beste gereedschap komt pas tot z’n recht in de juiste handen. En laten wij die juiste handen nou net hebben.

Medewerker aan het woord
“Ik heb veel vrijheid in mijn werk en door de jaren heen heb ik met veel nieuw materieel mogen werken.” - Jan van der Salm, trekkerchauffeur