Wandelpaden, terreinen en bermen: goede verhardingen zijn cruciaal. Bij AH Vrij hebben we ruim 50 jaar ervaring in het aanleggen van verhardingen; wij weten waar we over praten. Wij denken mee van begin tot eind om tot de beste en duurzaamste oplossing te komen.

Voor ieder doeleinde

Of het nu gaat om bestrating in complete woonwijken, verhardingen van bedrijventerreinen, recreatieve paden of bermverhardingen; voor ieder doeleinde hebben we het juiste materiaal en de juiste mensen. Wij beschikken over grote én kleinere machines. Zo kunnen we werken met zo min mogelijk schade aan de omgeving. Van het bedrijventerrein tot smalle bospad; wij komen overal!

Een uitdaging

Het aanleggen van halfverharding vraagt om expertise, maar tegelijk is het onderhouden van halfverharding voor veel beheerders een grote uitdaging. Halfverharde wegen slijten, er kunnen kuilen ontstaan en dat zorgt voor problemen met de waterafvoer. Wanneer wegen worden hersteld op de klassieke methode met verschillende machines, kan het nieuwe materiaal vaak niet goed aan de oorspronkelijke weg hechten. Na een natte herfst zijn de problemen dus weer terug. Bij AH Vrij hebben we hiervoor een oplossing. En dat scheelt veel tijd én geld. 

Onderhoud met de Henfrees

Wij onderhouden en repareren verhardingen door heel Nederland. Dat doen wij met een machine die kan frezen, mengen, profileren en verdichten in één werkgang: de Henfrees. Deze machine werkt met ronde puntbeitels die het materiaal op de weg omhoog brengen. Daarbij belanden de fijne materialen bovenop de grovere materialen. Zo ontstaat er goede hechting tussen het oude en het nieuwe materiaal en voorkomt dat de nieuwe laag loslaat.

AH Vrij is specialist in leveren, aanbrengen en onderhouden van:

  • Elementverhardingen
  • Halfverhardingen
  • Asfalt
  • Betonplaten