In een professionele sportaccommodatie brengen mensen graag hun vrije tijd door. Goed onderhoud is de investering daarom méér dan waard. AH Vrij ondersteunt gemeenten, stichtingen en clubs in Zuid-Holland al jaren bij de aanleg en het onderhoud.

Natuur- én kunstgrasvelden

Zowel natuurgrasvelden als kunstgrasvelden zijn bij ons in goede handen. AH Vrij heeft zo’n 300 natuur- en kunstgrasvelden in onderhoud. Wij werken op basis van frequentiecontracten, prestatiecontracten en raamovereenkomsten.

Nieuwste technieken

Bij aanleg, onderhoud of renovatie zet AH Vrij altijd eigen machines in. Dat betekent maximale flexibiliteit voor u. Bij onderhoud van kunst- en natuurgrasvelden wordt gebruik gemaakt van specialistische machines met gazonbanden, zodat er geen schade ontstaat aan het veld. Ieder veld heeft specialistisch onderhoud nodig. U kunt dan denken aan maaien, wiedeggen, vegen, beluchten, bezanden etc. Met behulp van de nieuwste technieken, altijd in eigen beheer! Ook de zorg voor watervelden of semi-watervelden, hockeyclubs en atletiekbanen is ons toevertrouwd. Het afvalwater wat vrijkomt tijdens het reinigen wordt op ons eigen depot gereinigd en verwerkt.

U schakelt ons in voor:

  • inrichting en renovatie van buitensportaccommodaties, zowel natuur- als kunstgras
  • dagelijks, periodiek en specialistisch onderhoud aan natuurgrasvelden
  • jaarrond onderhoud aan beplanting en andere sporttechnische voorzieningen
  • meerjarenplan voor onderhoud aan sportvelden