De zomer is voorbij en het winterse weer staat om de hoek. Om de doorstroom en veiligheid van het verkeer te waarborgen, staan wij in de wintermaanden 24/7 paraat.

Voor de gemeente Rijswijk, HTM Personenvervoer NV en diverse bedrijven in de regio voeren wij de gladheidsbestrijding uit. Dit doen wij zowel preventief, om gladheid bij winterse omstandigheden te voorkomen, als curatief, wanneer het al glad is.

Onze werkzaamheden

Onze winterdienst bestaat uit zeven strooivoertuigen en een handploeg. De winterdienst staat in de periode van 15 november tot en met 15 april 24/7 stand-by voor deze werkzaamheden:

  • Bij de gemeente Rijswijk strooien wij hoofdroutes, bruggen en fietspaden (bij sneeuwval schuiven we deze ook);
  • Bij HTM Personenvervoer strooien wij bij de tramhaltes, bushaltes en de op- en toegangen naar de haltes (bij sneeuwval maken wij het hier ook sneeuwvrij);
  • Bij de overige bedrijven strooien wij de toegangswegen, parkeergelegenheden en ingangen naar de bedrijfsgebouwen (bij sneeuwval maken we deze ook sneeuwvrij).

Meer weten over onze werkzaamheden?

Wilt u meer weten over de mogelijkheden met betrekking tot gladheidsbestrijding? Neem dan gerust contact met ons op. Dat kan via via 0174 712 555 of info@ahvrij.nl.