Ik ben Suzanne Bakker en nu anderhalf jaar trekkerchauffeur bij AH Vrij. In het Westland, waar ik vandaan kom, verzorg ik het onderhoud van de sportvelden. Voordat ik werkzaam was bij AH Vrij heb ik de opleiding dierenverzorging gevolgd en bij een tuinder gewerkt.

Waar ben je het meest trots op?

In mijn huidige werk ben ik het meest trots op de verantwoordelijkheid die ik krijg. De werkgever laat me vrij en er is een hoge mate van vertrouwen. Inmiddels heb ik een vaste trekker waar ik op rijd en heb ik veel ervaring opgedaan met het materieel en de machines. In het Westland werken we veel op sportvelden, net als in Rijswijk, maar in Wassenaar heb ik bijvoorbeeld ook een golfbaan gedaan.

“Het werk biedt mij voldoende uitdaging en het zelfstandig uitvoeren van opdrachten past perfect bij mij.”

AH Vrij staat voor groen, grond en infra. Met welke van deze drie werelden houd jij je het meest bezig in je werk?

Absoluut het groen. Ik verzorg het onderhoud van groen op met name de sportvelden. Wanneer ik te maken krijg met een nieuwe machine, dan is het eerst spannend en daarna voelt het al snel eigen. In mijn vrije tijd ben ik ook graag aan het klussen en doe ik wat kleine werkzaamheden voor het bedrijf van mijn vader, een aannemersbedrijf.

Wat maakt dit jouw ideale baan?

Alleen werken en veel vrijheid ervaren maakt dit de ideale baan. AH Vrij is een groot bedrijf en er zijn veel mogelijkheden. Je kunt veel kanten op. Ik ben pas 18 jaar en kan nog veel ervaring opdoen in dit werk. Het trekker rijden past helemaal bij mij en de werkzaamheden zijn uitdagend genoeg.