Het woningbouwproject De Nieuwe Tuin bevindt zich aan de rand van Naaldwijk en ’s-Gravenzande. De eerste woningen worden gebouwd en er zijn zelfs al woningen verkocht. Dankzij het park staan de diverse woontypes midden in het groen. Wij hebben de nieuwe woonwijk nu bouwrijp gemaakt. Later verzorgen we ook het woonrijp maken en de gehele engineering rondom de inrichting van de openbare ruimte.

Bouw- en woonrijp maken van woningbouwproject

Bouwrijp maken houdt in dat we bekijken hoe de grond is opgebouwd en zorgt ervoor dat het terrein geschikt is voor de bouw. Woonrijp maken biedt het woningbouwproject uitstraling en kwaliteit. AH Vrij denkt mee in de materialisatie van alle onderdelen, zoals straatmeubilair, groenvoorzieningen en speelvoorzieningen. We zorgen voor een duidelijke maatvoering en portionering van wegen, parkeervoorzieningen, groenstroken en meer.

Plan van eisen als vertrekpunt

Aan ons ook de opdracht op de gehele engineering te verzorgen. Wij hebben het ontwerp gemaakt van de inrichting van de openbare ruimte en alle toebehoren. De gemeente Westland heeft een plan van eisen opgesteld, waarna wij aan de slag gingen met een team van specialisten. Een mooi project dat nu nog meer vorm krijgt door het bouwen van de woningen.