Hallo Mike, kun je jezelf voorstellen?

Ik kwam drie jaar geleden binnen bij AH Vrij en ging aan de slag als shovelmachinist voor alle voorkomende werkzaamheden in groen, grond en infra. Bij mijn vorige werkgever werkte ik veel in de nacht en ik kreeg behoefte aan meer regelmaat. Momenteel werk ik als chauffeur en allround medewerker en werk ik samen met mijn collega’s in het veld.

Waar ben je het meest trots op?

We hebben een hecht team en zetten samen de schouders eronder. Problemen kennen we niet. We zorgen dat de klus uitgevoerd en afgerond wordt zoals afgesproken en weten wat we aan elkaar hebben. Ik ben trots op het feit dat we zo goed samenwerken en dat biedt ook een fijne werksfeer.

AH Vrij staat voor groen, grond en infra. Met welke van deze drie werelden houd jij je het meest bezig in je werk?

Ik meng mij in alle drie de werelden. Zowel groen, grond als infra. Als chauffeur vervoer ik materialen van en naar werklocaties. Eenmaal op locatie kan het voorkomen dat ik in het veld bijspring. Bezemen, scheppen, alles wat nodig is in de uitvoering. Maar ik zorg ook voor het ophalen en wegbrengen van kranen en ander groot materieel.

Wat maakt dit jouw ideale baan?

De regelmaat die ik nu heb ervaar ik als prettig. Het samenwerken bevalt goed en ik kom op interessante locaties zoals sportvelden, het strand, bouwterreinen en meer. De afwisseling in werkzaamheden houdt mij scherp. Bij AH Vrij word je vrijgelaten in doen en laten en wie je bent.