Hallo Joshua, kun je jezelf voorstellen?

Ik ben Joshua van den Bogert, 40 jaar, ben getrouwd en heb twee kinderen. Ik werk alweer vijf jaar voor AH Vrij op het gronddepot. Bij mijn vorige werkgever werkte ik veel op de kraan en toen ik een hernia kreeg, werd geadviseerd om vervangend werk te doen. Niet veel later vond ik het tijd om verder te kijken en kwam ik de vacature bij AH Vrij tegen. Er was een plek vrij op de weegbrug en na de sollicitatie ging het snel.

Waar ben je het meest trots op?

Bij AH Vrij is de mentaliteit: wij pakken het op en doen het goed. We houden van aanpakken en zijn oplossingsgericht. Ik heb uitdagend werk en we gaan gezamenlijk voor een goed product. Die saamhorigheid en gedeelde visie zorgen ervoor dat je als medewerker trots bent op het bedrijf en de werkzaamheden die je doet.

“Je hebt de vrijheid om met het team gezamenlijk een oplossing te bedenken en uit te voeren.” - Joshua van den Bogert

AH Vrij staat voor groen, grond en infra. Met welke van deze drie werelden houd jij je het meest bezig in je werk?

Ik werk op het gronddepot. We ontvangen allerlei grondstromen die vrijkomen bij opgravingen en bouwwerkzaamheden. We wegen de grond in op de weegbrug, zorgen dat het gezeefd wordt, doen de nodige toevoegingen aan de grond en kiezen voor de juiste manier van verwerken. Het is afwisselend werk en elke keer komt weer andere grond binnen.

Wat maakt dit jouw ideale baan?

Ik werk graag met andere mensen. Niet iedereen is hetzelfde en daar moet je mee om kunnen gaan, en dat lukt me aardig. Zeker in de aansturing is het belangrijk dat je weet wat je aan elkaar hebt. Het werk is divers en je hebt de vrijheid om met het team gezamenlijk een oplossing te bedenken en uit te voeren. We maken berekeningen, doen testen en zorgen voor een passend product.