René Hofman zal per 1 januari 2023 aantreden als algemeen directeur van AH Vrij.

Sinds jaar en dag is Jan Vrij hét gezicht van AH Vrij te Wateringen. Nadat Rick Vrij enkele jaren geleden is toegetreden tot de directie van AH Vrij hebben Jan en Rick de taken goed weten te verdelen. Door de groei van de organisatie, de complexiteit van het huidige werken én het gegeven dat Jan het stokje langzaam zou willen overdragen is gekeken naar een geschikte kandidaat om de werkzaamheden van Jan over te nemen.

René Hofman zal per 1 januari aantreden als algemeen directeur van AH Vrij. René is ooit zelf begonnen met zijn voeten in de klei en zijn handen aan de schop wat voor het merendeel van de mensen van AH Vrij geldt. Na diverse functies bij de overheid, het bedrijfsleven en zijn eigen bedrijf heeft René een brede expertise opgebouwd op het gebied van Groen, Grond en Infra en ziet AH Vrij in hem de juiste opvolger.

René is al enige tijd actief binnen AH Vrij en gaat zich in zijn nieuwe rol richten op de organisatie en relaties van AH Vrij. Rick Vrij blijft de rol van operationeel directeur vervullen en Jan Vrij zal zich, binnen AH Vrij, meer kunnen richten op de werkzaamheden en contacten waar zijn ervaring, deskundigheid en passie samenkomen.